Zásady ochrany osobních údajů

Firma Baby obchůdek s.r.o. zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) a s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679.

Jsme registrováni u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00065713. Ověřit můžete zde.

Správce osobních údajů

Firma: Baby obchůdek s.r.o.

Sídlo: Vitry 2153, 272 01 Kladno

IČO: 05007771

Zápis: v OR u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 256969

Účel a právní titul zpracování osobních údajů

Po potvrzení objednávky zpracováváme osobní údaje za účelem zaslání objednaného zboží a provedení platby. Právním titulem je plnění smlouvy. V tomto případě zpracováváme následující osobní údaje: jméno, příjmení, adresu (dodací i fakturační), telefon a e-mailovou adresu. Zpracování těchto osobních údajů je nezbytné pro splnění smlouvy, tj. toto zpracování nevyžaduje Váš souhlas.

V případě dobrovolného zaškrtnutí políčka "Souhlasím se zasíláním novinek a akcí" zpracováváme osobní údaje za účelem zasílání obchodních a marketingových sdělení. Právním titulem je souhlas. K tomuto účelu zpracováváme následující osobní údaje: e-mailovou adresu. Zasílání obchodních a marketingových sdělení můžete kdykoliv odvolat zasláním e-mailu o odhlášení na adresu: info@baby-obchudek.cz.

V případě dobrovolného zaškrtnutí políčka "Souhlasím se zasláním dotazníku spokojenosti v rámci programu Ověřeno zákazníky" poskytujeme osobní údaje portálu Heureka.cz za účelem zlepšení našich služeb. Právním titulem je souhlas. K tomuto účelu poskytujeme tyto osobní údaje: e-mailová adresa a seznam nakoupeného zboží.

Osobní údaje budeme zpracovávat do odvolání uděleného souhlasu. Poté je budeme zpracovávat pouze v případě povinnosti archivovat údaje podle příslušných obecně závazných právních předpisů.

Zpřístupnění osobních údajů

Veškeré osobní údaje našich zákazníků zpracováváme v souladu s právními předpisy, klademe velký důraz na jejich technické a organizačně bezpečné uchování a neposkytujeme je třetím stranám.  Výjimkou jsou externí firmy, které nám zajišťují přepravu, marketing a hosting.

Pro doručení zboží předáváme osobní údaje České poště, s.p. a společnosti GLS Czech Republic s.r.o. (IČO: 260 87 961). Jedná se o tyto údaje: jméno, příjmení, dodací adresa, telefon a e-mailová adresa.

Pro zlepšení našich služeb předáváme osobní údaje firmě Heureka Shopping s.r.o. (IČO: 02387727). Jedná se o tyto údaje: e-mailová adresa a seznam zakoupeného zboží. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty Vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě souhlasu, který zákazník dobrovolně zaškrtne. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování Vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a Vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě Vaší námitky Vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Pro obsahové uložení našeho webu spolupracujeme se společnosti WEDOS Internet a.s. (IČO: 281 15 708), která bezpečně uchovává veškerá data dle ISO 27001.

Pro optimalizaci marketingové aktivity předáváme osobní údaje společnosti Seznam.cz, a.s. (IČO: 26168685). Jedná se o tyto údaje: e-mailová adresa a seznam nakoupeného zboží.

K této funkci využíváme cookies. Cookies jsou malé textové soubory, které webová stránka ukládá do počítače uživatele. Cookies používáme pro pohodlnější práci na našem webu (díky cookies se nemusíte přihlašovat a odhlašovat, lze vyhodnocovat marketingové kampaně). Pokud s cookies nesouhlasíte, můžete v nastavení svého webového prohlížeče zakázat jejich používání.

Všechny externí společnosti uvedené výše zpracovávají osobní údaje v souladu s GDPR.

Závěr

Na Vaši žádost máte právo vědět, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme. Máte právo požádat o přístup k osobním údajů, opravu, výmaz, omezení zpracování, přenositelnost osobních údajů, námitku či odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Osobní data jsou uchovávána pouze po dobu, která je nutná pro naplnění účelu jejich zpracování.

Pokud máte jakékoliv dotazy ke zpracování osobních údajů, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: info@baby-obchudek.cz.

Copyright © 2018 baby-obchudek.cz. All Rights Reserved.